сряда, 14 април 2010 г.

Новият международен туристически портал вече е онлайн

Редизайнът на www.minicards.com вече е завършен. Както ви съобщихме по- рано, идеята на създателите на Миникардс беше да обединят двата международни туристически портала в един. И, поне според нас, резултатът е очевидно добър.

Освен промяна на визията, новият сайт дава много повече възможности от старите варианти на двата портала. Посетителите могат да групират, например, местата, които желаят да посетят, в отделен лист, който след това да разпечатат и да използват като джобен пътеводител докато разглеждат града и неговите забележителсности. Всеки от рекламираните в Миникардс обекти може да бъде разпечатан отделно и разпечатката да бъде използвана като миникарта.

Включена е и доста полезна за туристите и гостите на града информация - като местно време, прогноза, конвертор на валути и информация на български (до момента сайтовете бяха достъпни само на английски).

Освен с рекламодателите е улеснена и връзката на посетителите на сайта с хотелите. Естествено, запазени са всички връзки към сайтовете на хотелите и рекламодателите ни. Приятно разглеждане.

Няма коментари:

Публикуване на коментар